mye av det jeg har i grønnsakshagen min, har fått for mye regn i sommer, men den som liker seg best og vokser og vokser er, Zuccini!!
Dra fra jobben idag og det var 22 varmegrader...kjentes ut som sommer! ;-)
fikk ryddet bort litt slitne blomster i hagen og pynte opp med en ny blomster jeg kjøpte med fra butikken.
Så tilfeldig opp i grønnsakskassen min og så at det var 2 store zuccinier og flere kommer :-)
noe av det vi synes er godt, er fylte og gratinerte zuccinier.
her kommer oppskriften:
kjøttdeig
bacon
sopp
purre
tomater
innmaten til ziccinien
krydder etter smak ( vi liker sterke krydder)
stekes!
del zuccinien i 2 på langs, skrap ut innmaten.
fyllet legges i den uthulet zuccinien.
strø på parmesan og gratiner i ovnen.
server med oliven, fetaost og basilikumolje ( lages av olivenolje og bsilikum - stavmixer)
og siden det er Fredag og helg , så serveres retten med en deilig rødvin ;-)
Ønsker dere en fantastisk helg!
klem tone